Listeria besmetting

  • #1

    Sinds gisteren hele rommelende darmen en af en toe een buikpijnaanval. Vanochtend best wat diarree gehad. Ze rest van de dag niet meer, maar nog wel de buikpijn en de rommelende darmen. Nou heerst er op dit moment volgens mij echt geen buikgriep meer.

    Ik ben laatst op vakantie geweest en ben nu toch wel een beetje bang voor listeria gezien de incubatietijd meestal 2 tot 4 weken is. Ik ben voorzichtig, maar toch is het niet helemaal te voorkomen.

    Ook was daar een buitendouche. Hier moest je verplicht onder voordat je het zwembad in ging. Dit deed ik de eerste dagen netjes, totdat ik opeens zag dat de hele douchekop wit met groen en zwart was 🤢( schimmel ga ik vanuit??)
    Wij lagen vaak vlak bij de douches en iedereen ging netjes onder de douche voor het zwemmen. Er stond vaak een redelijke wind, waardoor ik regelmatig veel druppels / nevel op mij kreeg.

    Nu lees ik dus dat listeria ook in water voor kan komen en maak mij nu toch wel iets wat ongerust. Als die buitendouchekop en zo uit zag vol met witte, groene en zwarte schimmel, zullen er vast ook lekker bacterieen op hebben gegroeid en misschien zo wel listeria opgelopen?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je je toch wel een beetje te veel zorgen daarover maakt. Er heerst op dit moment van nog steeds van alles.
    En met het warme weer et en drink je ook anders, dat kan dan ook wat klachten geven

    Reageer
Reageer op: Listeria besmetting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief