Goedendag,
Ik heb al jaren, vanaf de puberteit (Nu 24) last van vage klachten waar ik nu wel eens wat meer duidelijk over wil hebben wat het kan zijn. Ik ben twee jaar geleden ook al eens naar de huisarts gegaan, er is toen bloedonderzoek geweest, maar daar kwam ook niks bijzonders uit.
De volgende klachten zijn bij mij aanwezig:
Twee jaar geleden een bloedonderzoek gedaan, onder andere gekeken naar een te snelle schildklier, bloedarmoede, pfeiffer, testosteron. Dit was allemaal binnen de normale waardes.
Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn? Alle informatie is welkom!
Heb je veel spanningen of stress? Gebruik je medicijnen of drugs?
Doe eens de test op: https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/
Nee totaal geen last van spanningen of stress. Gebruik geen medicijnen, en ook geen drugs. Leef over het algemeen heel gezond. Als ik naar de symptomen kijk van hyperventilatie komen een aantal dingen wel overeen, alleen kan ik mij niet herkennen in een te snelle ademhaling of aanvallen.
Dat hoeft ook niet perse. Het kan een chronische variant zijn, waar je dus al jaren last van hebt.
Hoe zou ik kunnen waarnemen of ik hier last van heb, en wat kan ik daar aan doen? Ik ben al heel blij met de informatie!
Had je de test al gedaan?
Heeft de huisarts ook de hormonen die door de hypofyse worden aangemaakt laten bepalen bij het bloedonderzoek?
De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies
Ik zal meteen naar de test laten kijken..
Kan zijn dat je wat tekorten hebt, zoals magnesium en allerlei vitaminen, mineralen, bepaalde vetzuren en aminozuren. Zo kan carnitine meer energie geven. Tekorten, zoals aan vitamine b12 en D kunnen ook duizelingen teweegbrengen. B12 wel altijd in combinatie met het hele complex. Een bloedonderzoek zegt in dit opzicht niet zoveel. Niet alle tekorten zijn af te lezen op die manier. Bijv een spiertest kan meer zeggen.
Wel zorgen voor volwaardige voeding. Beter geraffineerde suikers vermijden en bij elk eetmoment ook wat eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels nuttigen. Hierdoor worden de suikers langzamer opgenomen.
Ben 20 jaar voetreflexologe geweest ,de ervaring met uw vermoeidheid ligt denk ik bij de lever onderzoek wijst niets uit ,logisch het heeft net energieën te maken de levermeridiaan o.a en de lever zelf ,ga naar goede voetreflexologe of acupuncturist ,ik heb ze op die manier op.zien knappen ,de lever heeft honderden functies nou succes en sterkte