vermoeid gevoel in elleboog

  • #1

    Hallow,

    Ik heb sinds vrijdag (2 okt) last van me linker arm maar vooral in me elleboog. als ik met me handen kracht zet en ik onspan dan voel ik een vermoeid gevoel. zelf ben ik aan het denken dat een onsteking is. Zijn er nog mensen die dit gevoel kenne en die precies weten wat het is?

    kusssss

    Reageer
    #2

    Kan het een bursitis van de elleboog zijn (bursitis olecrani). Als de slijmbeurs van de ellebog ontstoken raakt, veroorzaakt dat pijn en zwelling achter de elleboog.

    Reageer
    #3

    Slijmbeursontsteking of bursitis is een ontsteking van een slijmbeurs. Bursitis kenmerkt zich door roodheid, warmte, zwelling en pijn waar de ontstoken slijmbeurs aanwezig is, zoals op hiel, elleboog, schouder of heup. Het is verstandig om het gewricht in beweging te houden om stijf worden te voorkomen en om te voorkomen dat het genezingsproces wordt afgeremd.

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Slijmbeursontsteking

    Reageer
Reageer op: vermoeid gevoel in elleboog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief