Hoelang geen seks na behandeling

  • #1

    Hoi,

    Wie zijn billen brand, moet letterlijk op de blaren zitten. Ik heb vandaag 2 injecties gehad tegen Syfilis. Extra zuur dat dit is gekomen door 1x onveilige seks (Ik doe het normaal al-tijd met condoom). Een harde levensles dus.

    Ik heb nu dus 2 injecties gehad. Ik scheen echt net in de tweede fase te zitten van de infectie. Ze verteld me dat bij mij de uitslag 1:8 was en dat moet 1:0 worden, het kon best zijn dat op dit moment de waarde naar 1:32 was gestegen omdat er 1 week tussen de test en de injectie zit.

    Nu zei ze aan het einde, dat ik de komende weken geen seks, ook niet met condoom mocht hebben. Ik heb gevraagd of dit 2 of 3 weken waren, waarop ik weer het antwoord kreeg, "enkele weken". Maar wat is enkele weken?

    Ik moet over een half jaar, in oktober, terug komen voor een nieuwe test om te kijken of de infectie volledig weg is. Maar om nou een half jaar te moeten wachten met seks (met condoom), is ook weet zoiets en een lange lijdensweg haha.

    Dus mijn vraag, Hoelang mag je geen seks met condoom na de behandeling. En mag je wel zoenen? Mag je wel masturberen met een ander en oraal contact? Ik heb heel Google afgezocht naar antwoorden, maar er is weinig te vinden over het proces na/tijdens de behandeling.

    Reageer
    #2

    De eerste twee jaar na behandeling wordt je bloed om de paar maanden gecontroleerd. Pas als door bloedonderzoek is aangetoond dat de infectie weg is, ben je niet meer besmettelijk voor anderen.

    Reageer
Reageer op: Hoelang geen seks na behandeling


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief