Gonorroe of Chlamydia?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben 3 dagen geleden gepijpt zonder condoom door een prostituee. Sindsdien merk ik dat ik telkens licht nadruppel tijdens het plassen en nooit helemaal uitgeplast lijk te zijn.

    Verder heb ik geen branderig gevoel of afscheiding. Volgens wat ik zelf heb opgezocht zou dit mogelijks Gonorroe kunnen zijn, maar weet niet of ik me nu te veel zorgen maak of niet…

    Reageer
    #2

    Daar kan ik ook geen antwoord op geven. 2 weken na het contact kun je een soa test laten doen. Maar klachten van een soa komen in de regel niet zo snel

    Reageer
    #3

    Ik las bij gonorroe dat het net wel kon als man dat je binnen de 2-5 dagen klachten ondervond?

    Vanaf wanneer ben je besmettelijk?

    Reageer
    #4

    Bssmettelijk ben je vanaf de eerste dag

    Reageer
    #5

    Ik heb mij laten testen de dag erna, de dokter zei als ik effectief symptomen had de test positief zou zijn, ook al was het maar enkele dagen nadien.

    Ik had toen een negatieve test voor beide ziektes, heb preventief doxycycline voor 14 dagen (2x/dag 100g) genomen (laatste dag vandaag) om zeker te zijn dat het geen syfilis/chlamydia zou zijn.

    Nu heb ik vandaag het gevoel dat ik onophoudelijk urine(?) druppel. Zou dit 1 van de twee soa’s kunnen zijn, of iets anders?

    Voor de rest geen klachten of iets vreemd te zien. De dokter zei dat de kans gigantisch klein is, maar ik ben bang dat die het risico onderschat.

    Reageer
    #6

    Daar kun je maar op een manier achter komen: testen!

    Reageer
    #7

    Ben wel benieuwd hoe je aan preventieve doxycycline bent gekomen. Artsen in Nederland schrijven dat niet preventief voor, en met een reden: resistentie ligt op de loer.

    Reageer
    #8

    Vandaag terug bij de arts geweest voor een tweede test. Niks abnormaals te zien en de kans wordt nog steeds klein geacht.

    Nu resultaat afwachten. Voor het druppelen, werd er gezegd dat het mogelijks ook door een overspannen bekkenbodemspier kon komen, gezien ik er wel heel gestrest door loop. Maar dit kon ook nog andere oorzaken hebben.

    Hoe vaak komt een overspannen bekkenbodemspier voor? Ik had deze klachten in het begin na het onveilige contact, en nu recent terug, maar dan een hele periode niet meer.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat komt redelijk vaak voor

    Reageer
Reageer op: Gonorroe of Chlamydia?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief