Oxazepam en veel alcohol

  • #1

    Is oxazepam met veel inname van alcohol dodelijk?

    Ik slik nu een tijdje oxazepam 10 mg. Alleen als ik het nodig heb, maar laatste weken door veel stress neem ik steeds meer. Ik heb savonds ook vaker alcohol gedronken omdat ik dat lekker vind maar ik neem steeds meer van de combinatie samen. Dit geeft me een goed en verdoofd gevoel en kan heerlijk diep slapen.
    Ik kamp al jaren met ptss klachten en ben al 2,5 jaar aan het wachten op traumabehandeling.

    Ik weet dat dit sterk afgeraden wordt maar ik verlies meer controle nu en verlang steeds naar oxazepam en savonds met alcohol.

    Voorheen slikte ik 5 mg oxazepam en nu 10-15 mg voor hetzelfde effect. En savonds een flesje wijn met nogmaals 10-15 mg oxazepam.

    Reageer
    #2

    Zoek hier hulp voor. Het i toch echt wel slecht. Het verdoofd maar de problemen gaan er niet mee weg en worden alleen maar groter. Bovendien loop je het risico dat een behandeling niet wordt gedaan omdat er sprake van een alcoholverslaving

    Reageer
Reageer op: Oxazepam en veel alcohol


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief