4x laten helpen bij mijn penis en nogsteeds problemen.

  • #1

    Dag,

    Ik heb zelf in 2018 een ingreep gedaan vanwege een te strakke voorhuid. Elke keer na het zelfbevrediging en seks ging mijn voorhuid scheuren.. 2e ingreep is een jaar later gedaan met weer geen succes. In 2021 werd ik voor de 3e keer geholpen en was het weer een probleem.

    Nu in 2023 was ik volledig besneden en heb ik erg vervelende ervaring. Want je ziet nog duidelijk dat er een ring is. Vanwege dat mijn penis erg opzwelt scheurt mijn voorhuid rechts voor. Mijn toompje scheurt niet. maar de huid bij de ring wel..

    Ik ben vanwege 3 vervelende ervaringen bij mijn laatste (de volledige besnijdenis) erg skeptisch en vroeg ik erg vaak aan het ziekenhuis of iets verkeerd aan het groeien is. Tot dat ze mij niet meer wilde helpen. Ze vertelde mij dat ik geen zorgen hoefde te maken en dat alles netjes groeit. Nu 7 maand na mijn besnijdenis ben ik niet tevreden met hoe het eruit ziet. Mijn onderbuik gevoel klopte. Want de voorhuid aan de voorkant sluit niet mooi aan, zit in een soort VOUW. Aan de rechter en linker kant is het gewoon goed aangesloten. Wat er dus voor zorgt dan mijn huid op erge spanning komt te staan en het elke keer inscheurt. Ik baal ontzettend dat het nogsteeds een probleem is. En mijn libido is ontzettend laag tot het punt dat ik maar 1x in de 2 maand zin krijg.. Ik weet niet wat ik moet doen..

    Reageer
    #2

    Je zou naar een plastisch chirurg kunnen gaan om te kijken wat die er eventueel aan zou kunnen doen.

    Reageer
Reageer op: 4x laten helpen bij mijn penis en nogsteeds problemen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief