Koorts

  • #1

    Hoi,

    Ik heb de nacht van maandag op dinsdag 40 graden koorts gehad. De dag erna nog wat ellendig, maar geen verhoging meer. Nu ben ik de rest van de week koortsvrij geweest tot afgelopen nacht. Ook weer koorts met een temperatuur van 38,3 graden. Gepaard met keelpijn, spierpijn en wat hoofdpijn. Ook redelijk wat steken in mijn onderrug.

    Eerst dacht ik aan nierstenen. Ik heb pas geleden galstenen gehad, en kreeg hierdoor ook koorts. Maar ik heb buiten koorts en rugpijn, geen pijnaanvallen zoals ik bij mijn galstenen heb.

    Door een ernstige trauma, ben ik een beetje hypochonder geworden. Hiervoor ook in behandeling. Dus de koorts die opeens terugkomt, is voor mij persoon best akelig.

    Reageer
    #2

    Misschien een rare vraag van mijn kant hoor, maar als je al een geschiedenis hebt met galstenen,  zou het dan niet verstandiger zijn een arts te raadplegen?

    Reageer
    #3

    Lijkt toch op een virusinfectie zoals griep of corona

    Reageer
Reageer op: Koorts


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief