Alcohol na operatie

  • #1

    Op vrijdag worden mijn neusamandelen verwijderd, maar zaterdag heb ik een feestje. Kan ik hier dan wel gaan drinken? Of is het beter van niet?

    Reageer
    #2

    Nee, dat is niet verstandig

    Reageer
    #3

    Ik ook niet dat het verstandig is om naar dat feestje te gaan...

    Reageer
    #4

    Alcohol verdunt letterlijk je bloed waardoor je wonden van de operatie niet kunnen genezen en in het ergste geval weer kunnen gaan bloeden. Niet doen dus, ook geen aspirine/APC slikken. Paracetamol mag wel.

    Reageer
    #5

    Goedemiddag, een vriend van mij heeft een zware operatie gehad aan zijn voet. Hij is helaas ook een stevige drinker (6 liter bier per dag)en een slechte eter! Daarbij slikt hij Tramadol en diclofenac. Nu heeft hij dystrofie. Kan dat het gevolg zijn van zijn alcoholgebruik?

    Reageer
    #6

    6 liter bier per dag slecht eten (uiteraard) en Tramadol en diclofenac... De dystrofie is dan wel het kleinste probleem. Het zal zeker invloed hebben maar zal toch vooral het niet bewegen zijn.

    Reageer
    #7

    Weet iemand na hoeveel weken/ dagen je weer alcohol mag drinken na je keelamandel operatie? Zit nu vanaf gister op week 3 en mijn korsten zijn eraf alleen nog wat trekkerig gevoel achterin de keel.

    Reageer
    #8

    Als er nog restklachten zijn is het niet verstandig om alcohol te gebruiken

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Alcohol na operatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief