Stoppen met blowen en je snel weer beter voelen

  • #1

    Ik raad iedereen aan die wil stoppen met blowen, heel snel te ontgiften! Zodat je je snel weer beter voelt! Als je stopt met blowen komt al het gif in je lichaam vrij en geef je jezelf als ware een chemokuur en ben je niet te genieten. Met als gevolg zeer emotioneel en geprikkeld(kort lontje). Eet algen en drink appelazijn, groene thee ect. Sport ook veel zodat je veel zweet. Als je niks doet dan gaat het beetje bij beetje en ben je maanden bezig i.p.v. een paar weken. Ik heb het ook meegemaakt. En je kunt ook een testosteron booster nemen om je snel beter te voelen. Wiet ontregelt je hormonen, daarom is het ook verslavend. Ik haat de Nederlandse regering dat ze wiet legaal hebben gemaakt en dat een biertje niks kost... ze maken mensen kapot en dat allemaal voor macht en geld! Veel mensen willen boven je staan en genieten van macht! I.p.v. elkaar helpen maken heel veel mensen je liever kapot! Ze zullen het nooit toegeven dat ze kinderachtige narcisten zijn... jammer genoeg barst het in Nederland van de narcisten. Je ziet ze vooral in de politiek en in de zakenwereld. Narcisten schoppen het ver in deze wereld omdat ze goed kunnen liegen(ze geloven hun eigen leugens). Daarom werken leugendetectors ook niet. Maar nu wijk ik erg af. 😉

    Reageer
    #2

    Ik ben nu 28 en wiet speelt al 10 jaar een grote rol in mn leven. Een echte haat liefde verhouding. Ik was begin dit jaar bijna 3 maanden gestopt. Zelf gedaan zonder hulp. Voelde me na een dag of 3-4 weer een stuk beter voelen. Na 2 weken had ik echt een 'high of life' en verbaasde ik me waarom ik zo lang heb zitten blowen...

    Na een paar weken bijna pure euforie sloeg dit ineens om in somberheid en angst. Ik voelde me heel erg slecht en dacht misschien is een jointje toch niet zo slecht voor me. Ik rookte weer een hele kleine joint na mn werk, na een hele stressvolle dag. WAUW wat voelde ik me weer goed. Ook de dag erna op mijn werk voelde ik me nog steeds super goed en ik dacht af en toe blowen is juist goed voor mij.

    Dit weer een maand of twee volgehouden, super euforisch en gelukkig die 2 maanden. Maar ook dat sloeg ineens weer om in somberheid en angst gevoelens.... op dit punt zit ik dus nu, gestresst op de bank dit bericht te typen met een joint naast me in de asbak.

    Het gaat echt heen en weer en zo gaat het voor mijn gevoel al jaren.

    Ook sport ik op dit moment niet meer, dom want voor mijn gevoel in de periodes dat ik wel aan het fitnessen was voelde ik me ook veel beter.

    Heb sinds ruim een half jaar een nieuwe drukke baan. Na het werk twee jointjes roken, tv of YouTube kijken, en mijn bed in en knetterstoned opstaan en weer naar het werk.

    Wat een kloten cyclus, alle tips en adviezen zijn welkom. Voor mensen die ook met soortgelijke problemen struggelen heel veel sterkte guys en houd wel hoop dat het goed gaat komen! 😉

    Reageer
    #3

    Eey man ik las dit bericht allee wat je omschrijft komt mij bekent voor de angst kwam bij mij ook na een aantal weken je lichaam en geest zijn uitbelans door jaren blowen ik zelf heb het 7 en een half jaar gedaan ik ben 8 maanden schoon nu en worstel nog steeds met lichte angst en somberheid ik voeg een website voor je toe het is een engelse forum daar kom je lot genoten tegen groetjes

    Reageer
    #4

    Heb zelf niet geblowd maar wel een eetstoornis, depressie en angstklachten gehad. Weet dat je met de juiste voeding en voedingssupplementen je lichaam wat kan bijsturen. Beste is om daar wat advies bij te vragen. Natuurgenezer ofzo. Zo iemand kan kijken naar je hele gezondheidssituatie, zoals voedingspatroon, darmflora, hormoonhuishouding, belasting door gifstoffen en adviseren over voedingssupplementen. . Veel mensen kunnen wel wat magnesium, vitamine B en D, zink en omega 3 gebruiken. Kan je jezelf ook eens in verdiepen.
    En natuurlijk ook wat doen aan het emotionele stuk dus beter naar jezelf luisteren. Vind je je werk echt leuk, dan kijken of je dat op een meer ontspannen manier kan doen. Of vind je het werk eigenlijk niet leuk? Er zijn wel manieren en middelen om meer te ontspannen. Denk aan yoga. Beweging is belangrijk maar het hoeft geen sporten in de sportschool te zijn. je kan ook fietsen of wandelen.

    Reageer
    #5

    Je hebt toch ook iets als eigen verantwoording..

    Testosteron is niet vrij verkrijgbaar en geeft ook ernstig depressieve klachten bij onthouding en groene thee is ook harstikke ongezond.
    Je kunt dezelfde positieve bestanddelen halen uit tal van voedsel in het veelvoud zonder cafeïne.

    Maar goed, je schuift voor mijn gevoel heel erg de schuld af op andere zoals de overheid.
    Als wiet illegaal zou zijn dan zouden tal van mensen strafvervolging krijgen voor iets waarmee ze niemand tot last zijn en er zijn tevens ook veel mensen die geen problemen ondervinden met wiet net als alcohol. Zelfs dingen illegaal maken heeft geen nut want het wordt immers toch wel geconsumeerd en dat geld beland dan in de zakken van criminelen.

    Ik zou gewoon werken aan je eigen problemen in plaats van de schuld neer te leggen bij externe dingen. Je hoeft immers niemand inclusief jezelf te beschuldigen.
    En even tussen haakjes, niets is zwart wit net zoals narcisten niet zwart wit zijn, maar alle schuld bij een ander neerleggen en een gebrek aan zelfreflectie is wel degelijk een kenmerk van een narcistische uiting. Waarvan je andere dus beticht.
    Daarbij is het niet dat een narcist percee op zoek is naar macht, het is een complex die je op een bepaalt moment in je leven ontwikkelt en het is denk ik echt wel een spectrum wat je niet als zwart wit en goed fout moet zien.

    Je moet gewoon accepteren dat t er is zonder verder oordeel en vanuit daar kun je eraan werken.

    Reageer
Reageer op: Stoppen met blowen en je snel weer beter voelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief